Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Een paar woorden over ons
1

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd (Uitstekende Sporten) is de Chinese belangrijke fabrikant van exclusieve modulaire bevloering voor binnen en openluchtsportenhoven, kleuterschool.

 

De uitstekende Sporten heeft de ervaring van meer dan 7 jaar in sporten en de gebieden van de recreatiebevloering van vervaardiging aan installatie. Meer dan 45 provincies rond de wereld die onze uitstekende producten met grote appreciaties en positief invoeren koppelen van gebruikers terug. Meer dan 200.000 ㎡ van kleuterschool en 350.000 ㎡ van sportenhof worden toegepast met onze professionele mat in China tot dusver en meestal zijn exclusieve kleuterscholen of scholen.

 

Het van bedrijfs uitstekende Sporten werkingsgebied verbindt bevloeringsproducten met elkaar. En wij geëngageerd om exclusief kleuterschoolhof en professioneel sportenhof hoofdzakelijk in Europa, Azië, Amerika en Midden-Oostenmarkt te ontwikkelen.

 

Verstrek professionele modulaire bevloering en de dienst is de opdracht van Uitstekende Sporten en wij houden het in ons hart.

 

Gezien kans en volledige ruimte zouden wij u elk van ons voordelen en geloof tonen. Wij verwachten een stevig vennootschap op lange termijn en vriendschappelijk met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Jaarlijkse omzet : 3000000-3500000

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

De uitstekende Sporten waren hoofdzakelijk een sport contracterend bedrijf sinds 2010. Wij bouwen sportenhoven met Pu of SPU, met kunstmatig gras met acryl en met met elkaar verbindende vloermaterialen. Onze productiefaciliteiten werden gebouwd voor hoogte - producten van de kwaliteits de modulaire vloer in 2015 aangezien wij te weten kwamen dat de opgeschorte met elkaar verbindende vloer van grote voordelen door de nadelen van traditionele bevloeringsmaterialen te overwinnen en hun problemen op te lossen geniet.

 

1. Milieuvriendelijk. 100% rekupereerbaar zuiver polypropyleen, geen kleefstof of rubbers in productie en installatie.

2. Gezond en veilig. Uitstekende sportenprestaties.

3. Duurzaam. Langdurige toepassing met 6-8 jaar van levensduur.

4. Geschikt voor verschillend klimaat, anti-veroudert, anti-fading anti UV, anticorrosief.

5. Begrotingsspaarder. Lagere aankoopkosten en nul onderhoudsprijzen.

6. Multifunctioneel. Sportenhoven, kleuterschool, gymnastiek etc.

7. Snelle en gemakkelijke installatie. Gemakkelijk te installeren en te ontmantelen. Eenmansteamverrichting met korte tijd

8. Meer kleurenopties

 

2015 kregen wij de het eerste octrooi en uitvoer van 2016 de eerste orde naar Australië. Wordt sqm meer dan 300.000 uitgevoerd in 2017 en nu zijn wij die nog snel dankzij onze producten meer en meer populair groeien.

bedrijfsdiensten

De uitstekende Sporten verbeteren constant onze producten en de dienstkwaliteit om de vraag van onze partners te ontmoeten.

 

Pre-sale de dienst

1. De dienst van de steekproevenlevering. U bent welkom om onze productenkwaliteit te controleren, zijn de steekproeven vrij.

2. De projectvoorsteldienst. Verzend ons uw teder document en uw hofdimensies en u zult ons professioneel voorstel in ruil worden.

3. Het fabrieksbezoek is op om het even welk ogenblik welkom.

4. De installatieinstructie wordt verstrekt.

 

Technische ondersteuning

1. Aangepast wordt beschikbaar. Verzend ons uw steekproeven met detaillering van uw verwachting. De aanpassing van productformulering aan structuur.

2. Het speciale embleem schilderen is aanvaardbaar en het zal binnen vóór het laden in onze fabriek worden gedaan.

3. De ingenieur is beschikbaar voor installatie. Het wordt niet geadviseerd om voor ingenieur voor overzee installatie van toepassing te zijn, maar het zal voor grote of zeer belangrijke projecten beschikbaar zijn.

 

Na de verkoopdienst

1. de gedetailleerde informatie van storting, lading, het verschepen zal geschikt door uw servicebeheer worden verstrekt.

2. De vervanging voor beschadigd vloerdeel is betrokken en geschikte prioriteit.

3. De onderhoudsinstructie zal verzendt vóór of na verkoop zijn.

Bedrijfteam

Het is ons geloof dat de dienst van uitstekende kwaliteit een de invoerdeel van internationale samenwerking is die meer succes zal brengen.

 

Professioneel

Het is een must dat iedereen in ons team meer dan 3 maanden zal worden opgeleid alvorens onze klanten te contacteren. De opleiding van productie in workshop aan installatie op plaats. Een test zal worden gecontroleerd als uw servicebeheer of niet gekwalificeerd is.

 

De systematische dienst

Pre-sale voorstel met details

Terugkoppeling aan klanten om het even welke actie

Geschikte het bericht van het ordeproces

Het verschepen procédé geschikt bericht

De aangepaste dienst

De naverkoopdienst

 

Snelle reactie

Al uw verzoek zal hoogst zorg zijn en zal het proberen met een tevredenheid antwoordt en oplossingen binnen 60 minuten in het werktijd terugkoppelen.

Wij doen ons beste uw wachten vermijden.