Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Dank u voor de professionele dienst en de producten! 920 ㎡ van smg-3015, twee basketbalhoven. mijn klant is zeer tevredenstelt met het hof. Dank u.

—— Ionel Spinache

Gewaardeerd voor M.eric's grote hulp en wij beëindigden volkomen het kleuterschoolproject. De producten van Nice, aardige mensen. Dank u zeer.

—— Nguyen Thanh Truyen

Veel betere producten dan anderen. De elastische technologie is het beste. Dank u.

—— Simon John

Mijn jonge geitjes houden van het Het is zeer goed om een basketbalhof in achteryard met smg-3015 te bouwen. Dank

—— Toelage Jensen

Betrouwbare fabriek en producten

—— Naif AlJeaid

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Machines
het produceren
Modellen
Testen

Machines

het produceren

Modellen

Testen

 • lopende band

  5 voerden injectiemachines in in een moderne fabriek van 2.000 ㎡ met productiecapaciteit meer dan 800.000 ㎡ jaarlijks tot dusver worden geregeld en meer machines die worden volgend jaar gepland.

  Wij bezaten ook het materiaal van de V.S. Instron voor trek en buigende prestatietest en xenonweer bestand het verouderen testmachine.

 • OEM / ODM

  Onze geavanceerde machines kunnen allerlei verzoek in modulaire bevloeringsproductie aanpassen.

  Plus, kan ons volledig productiegamma divers van de vraag ontmoeten en u helpen om de markt te onderzoeken en te bezetten.

  Kies van van ons of wij kunnen volgens van u produceren.

 • R & D

  Verstrek de professionele modulaire bevloering de opdracht is van Uitstekende Sporten en wij het in ons hart houden. Onze R&D-teams wijden het grootste deel van hun tijd in het ontwikkelen van en het testen van onze producten, en het vergt weken zelfs voor het één enkele eigenschap te verzekeren testen het product gekwalificeerd is.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)